Smalare passform

Slim

Button

Vidare passform

More Space

Button

Vi hjälper dig välja rätt

Vi har ett unikt utbud med utekläder för barn med olika former. Oavsett kroppsform är vår fasta övertygelse att alla barn har rätt till bra utekläder. 

Se även våra:

Tillbaka till overaller

Skaloverall till barn

Vår skaloverall har ingen vaddering utan är endast ett "skal" som skyddar barnet mot yttre element som t.ex. nederbörd, vind, slask, asfalt och annan yttre nötning. Här anpassas istället klädseln under overallen beroende på väder och aktivitet enligt lager-på-lager-principen. Vår skaloverall TURMALIN SHELL finns i storleksspannet 92-116 och är lika fullfjädrad med förstärkningar och funktioner som våra övriga overaller. Våra skaloveraller går utmärkt att använda som året-runt overall. 

Visar 0 produkter

Vad ska jag ha under?

Underställ

Kombinera din overall med

Mellanlager

Håll händerna varma med

Handskar

Kombinera overallen med

Underställ

Mellanlager

Mössa

Slitstark och vattentät overall till barn för alla årstider

Vi älskar konceptet skaloverall till barn! Att kunna jobba med lager-på-lager-principen och variera underställ och mellanlager beroende på väderlek och temperatur är ett stort mervärde om man vill ha en bra overall under fler årstider än vintern, eller om du bor i landets södra delar där det är mildare vintrar. Användningsområdet för en skaloverall sträcker sig över hela året. I landets södra delar är skaloverallen en perfekt vinteroverall när det inte är så kallt. Använd med fördel ett värmande mellanlager när temperaturen börjar närma sig nollan. Användningsområdet för vår skaloverall sträcker sig över hela året och har på senare tid blivit en favorit för många småbarnsföräldrar pga. dess breda användningsområde och slitstyrka. 

TURMALIN SHELL - en skaloverall för förskolan, skolan eller utflykten. 

Vår skaloverall TURMALIN SHELL är en helt ovadderad overall för barn i storlek 92-116 cl. Den finns i 4 olika färger. TURMALIN SHELL skaloverall har allt en riktigt bra skaloverall bör ha; Cordura-förstärkt nederdel, suverän passform, avtagbar huva som ger bra skydd, många väl placerade reflexer, heltejpad och med antiglidresår i nederkanten som håller vätan ute. Knä liksom ärm är förböjda och ärmen har bra regleringsmöjlighet i nederkanten. Framtill finns ett väderskyddat blixtlås. Vår Pebbles-foam baktill och på knäna är perforerad för att förbättra ånggenomsläppligheten. En helt perfekt overall att ha på förskolan hela året då den är stryktålig, vattentät och har god andningsförmåga. Testa Turmalin Shell och upplev fördelarna med en riktigt skön och praktisk overall!  

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo