My webpage My webpage

Sälj vidare tillsammans med

JOHANNA LEYMANN

Barn växer –Så när det kommer till hållbart mode för barn så handlar det om att försöka maximera antalet användare (barn) av ett plagg. Många av oss har en gammaldags syn på second hand och begagnat. Här delar Johanna sina tankar, tips och funderingar kring just att sälja och köpa använda kläder.

Johanna Leymann är en av Sveriges främsta experter inom området Hållbart mode.

Sälj vidare

Arrangera en trädgårdsloppis för att ge kläderna ett nytt hem

Engagera din omgivning

Låt oss inspirera dig till vad du kan göra tillsammans med din omgivning för att bidra till att de kläder och saker ni har där hemma får ett fortsatt liv efter att din familj har använt dem färdigt.

Läs mer
Glada barn i fina skaljackor från Gneis

Lyckas med din försäljning online

Tillhör du de som tycker att det verkar krångligt och tidskrävande att sälja kläder vidare online? Eller känner du dig osäker på hur man gör det på ett bra sätt? Kolla in vår steg-för-steg checklista.

Läs mer
Skänk bort kläderna istället för att slänga

Skänk bort kläder

Att skänka urväxta barnkläder till organisationer är ett jättebra alternativ till att sälja dem vidare. Men hur ska man veta vilka aktörer som är seriösa? Second hand- gurun Johanna Leymann har sammanställt dessa på sin sida. Listan hittar du här.

Förhoppningsvis hittar du en butik på din ort som du kan skänka dina plagg till. Listan är på intet sätt komplett, så hör gärna av dig till Johanna om du saknar någon butik.

Gneis | Ossoami

Annonser på Gneis kläder för barn

De hjälper dig att sälja dina Gneis- och Ossoami-plagg

Idag finns det många sälj-och köpgrupper på t ex Facebook som inriktar sig på specifika varumärken. De fungerar ofta även som forum där man hjälps åt med frågor som gäller storleksval, skötselråd, produkterfarenheter mm. Vi har pratat med en av grupperna som specialiserat sig på Gneis och Ossoami.

Läs mer

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484