My webpage My webpage

Friluftsfrämjandet testar Supershape

Texten har hämtats från www.friluftsframjandet.se/

Slitstark och prisvärd
Ca pris: 1600 kronor

Beskrivning: Gneis Supershape är en slitstark, varm, vind- och vattentät vinteroverall, som visat sig vara extremt slitstark. Den har löstagbar luva med ett kardborrelås för luvan som sitter bra och inte drar år sig smuts och barr.

Dragkedjan är lätt för barnet att dra upp och ner på egen hand, och fothällorna av silikon material är mera slitstarka än väntat. Däremot finns en svag punkt i hällans fäste.

Overallen har bra med reflexdetaljer. Sömmarna är tejpade och membranet håller för en fika i en vattenpöl. Benen är förstärkta med Cordura vilket är stor fördel för slittåligheten. Pluspoäng för liftkortsficka på vänster överarm. Rymlig storlek.

Prisvinnande Supershape vinteroverall från Gneis

Friluftsfrämjandet tycker: Efter en hel säsong av hårt och intensiv användning har overallen inte en skråma. Detta trots att den använts av riktigt vilda testarbarn vars upptäckarglädje i skogen och i stadens terräng aldrig sinar. Overallen är rymlig och lätt att röra sig i. Bra med reflexdetaljer.

Den fungerar lika bra i tio minusgrader som fem plusgrader, andas bra, och klarar att sitta i en pöl om det kniper. Den här overallen är trots ett ganska högt pris ändå prisvärd. Extremt hållbar och kan ärvas flera gånger.

Plus:

+ Extremt slitstark

+ Lätt för såväl barn och förälder att ta på

Minus:

– Corduran plus muddarna på benen gör att det ibland kan bli kämpigt att dra över både mudd och byxben över en stövel.

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484