Sälj vidare tillsammans med

Johanna Leymann


Barn växer –Så när det kommer till hållbart mode för barn så handlar det om att försöka maximera antalet användare (barn) av ett plagg. Många av oss har en gammaldags syn på second hand och begagnat. Här delar Johanna sina tankar, tips och funderingar kring just att sälja och köpa använda kläder.


Johanna Leymann är en av Sveriges främsta experter inom området Hållbart mode. 

Sälj vidare tillsammans med

Johanna Leymann

Barn växer – Så när det kommer till hållbart mode för barn så handlar det om att försöka maximera antalet användare (barn) av ett plagg. Många av oss har en gammaldags syn på second hand och begagnat. Här delar Johanna sina tankar, tips och funderingar kring just att sälja och köpa använda kläder.

Johanna Leymann är en av Sveriges främsta experter inom området Hållbart mode. 

Maxa användningen

Sälj vidare

Engagera din omgivning

Låt oss inspirera dig till vad du kan göra tillsammans med din omgivning för att bidra till att de kläder och saker ni har där hemma får ett fortsatt liv efter att din familj har använt dem färdigt.

Lyckas med din försäljning online

Tillhör du de som tycker att det verkar krångligt och tidskrävande att sälja kläder vidare online? Eller känner du dig osäker på hur man gör det på ett bra sätt? Kolla in vår steg-för-steg checklista.

Skänk bort kläder

Att skänka urväxta barnkläder till organisationer är ett jättebra alternativ till att sälja dem vidare. Men hur ska man veta vilka aktörer som är seriösa? Second hand- gurun Johanna Leymann har sammanställt dessa på sin sida. Listan hittar du här.

 

Förhoppningsvis hittar du en butik på din ort som du kan skänka dina plagg till. Listan är på intet sätt komplett, så hör gärna av dig till Johanna om du saknar någon butik.

 

Gneis | Ossoami

De hjälper dig att sälja dina
Gneis- och Ossoami-plagg

Idag finns det många sälj-och köpgrupper på t ex Facebook som inriktar sig på specifika varumärken. De fungerar ofta även som forum där man hjälps åt med frågor som gäller storleksval, skötselråd, produkterfarenheter mm. Vi har pratat med en av grupperna som specialiserat sig på Gneis och Ossoami.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo