Så här enkelt säljer du dina Gneiskläder


För varje nytt barn som ett begagnat plagg hittar hem till så förlängs plaggets livslängd och miljöbelastningen minskar. Second hand-marknaden för kläder av hög kvalitet är stor och där kan du sälja dina urvuxna Gneiskläder till ett bra andrahandsvärde. Låt plaggen hitta hem till nya utelekar och uteäventyr i ett nytt barns vård!

1. Besikta

Kolla att plagget är helt och rent. Hittar du defekter på plagget så var ärlig  med det i annonsen.

2. Tvätta

Om plagget behöver tvättas så var noga med att inte använda sköljmedel då det försämrar funktionskläders prestanda.

3. Impregnera

Impregnera vid behov och nämn det gärna i annonsen, det uppskattas att plagget har god vattenavvisande förmåga.

4. Fotografera

Att ta bra bilder på plagget/plaggen är viktigt. En bra bild attraherar fler. Tänk på att ha mycket ljus (gärna naturligt ljus) och en ren bakgrund så att plagget får uppmärksamheten och fota gärna både fram- och baksida.

5. Artikel & stl. 

De flesta av våra Gneisplagg har en  isydd artikelnamnsetikett i plagget. På den står artikelnamnet, vilket är en fördel vid försäljning.

6. Annonsera

Det finns en hel del kanaler där du kan  sälja begagnade Gneisplagg. Några kan du hitta här:

Lycka till med försäljningen och kom ihåg att det bästa plagget är det som används flitigt och av många.

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
recycle-friday/
category