My webpage My webpage

Kläder för alla barn 1-15 år

För alla väder och aktiviteter...
– Året om!

Gneis – När barnen får välja

Våren 2006 gjorde vi ett upprop på nätet om barnens självklara rätt till minst lika bra utekläder som vi vuxna. Gensvaret var enormt och i slutet av samma år busade över 2.000 barn runt i vår första testkollektion – Och på den vägen är det!

Kläder (gjorda) för barn

Som barnens självutnämnda ambassadör är det alltid barnens behov av sköna hållbara kläder som ligger närmast vårt hjärta och styr allt vi gör.

Våra Gneis favoriter

Glada barn i Gneis skalkläder istället för osköna galonkläder

Skalkläder eller galonkläder?

Höstväder = galonväder!

Eller finns bättre alternativ? Bättre för både barnen och miljön, som dessutom blir billigare. Ja vi tycker det! Hör vad förskolelärarna säger!

En tjej som står i skogen med Gneis Speed Shell skaljacka på sig

More Space | Skal & Vinter

NYHET | Nu ingår även SPEED vinterjacka och GIZMO vinterbyxa i vår så uppskattade SPACE-kollektion, av kläder med  extra rymd. Och våra SPACE-skalkläder har fyllts på och fått nya färger. Vi är så glada att vi grejat detta!

Gneis Speed Shell smidiga och rörliga skaljacka för barn på en glad kille

Allt om Gneis skalkläder

Få en snabb överblick över hela årets skalkollektion samtidigt som du blir inspirerad och lär dig mer om skalkläder, inklusive vad du bör tänka vid ditt val av barnens skalkkläder och hur du sköter om dem.

Gneis Ossoami jeansbyxor med Cordura förstärkta knän och världsrekord i slitstyrka

Världens starkaste barnjeans

Säg “hejdå” till trasiga byxknän och minska drastiskt konsumtionen av barnbyxor. Samtidigt som du sparar både tid och pengar. Hitta även du din slitstark favorit hos oss.

Ps År 2015 slog vi världsrekord i slitstyrka!

Gneis Turmalin skalkläder på två barn i förskolan

Kläder för förskolan

Kolla in våra sköna och rörliga funktionsplagg som bara finns där likt "barnets tysta sidekick" och outtröttligt hänger med och skyddar din minsta när hen går på upptäcktsfärd i världen.

Barn i Rusk skaljacka gör segertecken för Maxa användningen

Maxa användningen

80% av ett plaggs totala miljöavtryck uppstår när de tillverkas. Vi måste därför hjälpas åt att maxa användningen, dvs tillverka och använda plagg som håller för många barns användning. Och det vinner inte bara miljön på, utan även plånboken och inte minst barnen!

Följ vårt nyhetsbrev

Tips, nyheter och erbjudanden från Gneis.se

I och med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.


Baby som sitter på sin pappas axlar och som har Gneis minishape vinteroverall på sig

Hållbarhet och miljö

Vårt hållbarhetsarbete är äkta och på riktigt. Vi tar ansvar och jobbar proaktivt för att minimera vår miljöpåverkan och inspirera andra att göra detsamma. För barnens skull måste vi nu hjälpas åt och göra allt vi kan för att vända trenden!

Gneis Speed Shell skaljacka alltid vattentät efter tvätt

Vattentätt efter tvätt

Det allra vanligaste argumentet emot skalkläder som vi får är att de tappar vattentätheten efter tvätt! – Men det stämmer inte alls! Läs varför och alla andra fördelar som du får om du tvättar och sköter om dina skalplagg.

Två killar som har Gneis och Ossoami barnkläder på sig och som sprutar vatten på varandra

Vardagsinspiration

Vissa tänker att ”funktionskläder” är lite småtrista basplagg som enbart väljs för att de skyddar bäst mot väta, kyla och slitage. Men så är det inte alls! De kan matchas med de flesta outfits och funkar helt perfekt i vardagen.

Gneis lätt vadderade skaljacka RUSK för alla årstider

Lätt att välja rätt

Våra plagg har inbyggd växtmån, så välj inte större cl-storlek än ditt barn är långt. Är du osäker på vilken Gneis-storlek eller modell som passar till ditt barn? Kolla in vår modell och storleksguide.

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågorna kring ditt köp. Det finns även en rad guider som vi vill tipsa om.

Annars kan du gärna även mejla eller ringa oss. Vi har öppet alla vardagar kl. 10-16.

Telefonnummer: 0920-420 180
E-post: info@gneis.se

Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41, plan 5 • 972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484