Friluftsfrämjandet 
testar SupershapeTexten har hämtats från www.friluftsframjandet.se/


Slitstark och prisvärd
Ca pris: 1600 kronor


Beskrivning: Gneis Supershape är en slitstark, varm, vind- och vattentät vinteroverall, som visat sig vara extremt slitstark. Den har löstagbar luva med ett kardborrelås för luvan som sitter bra och inte drar år sig smuts och barr.

Dragkedjan är lätt för barnet att dra upp och ner på egen hand, och fothällorna av silikon material är mera slitstarka än väntat. Däremot finns en svag punkt i hällans fäste. 

Overallen har bra med reflexdetaljer. Sömmarna är tejpade och membranet håller för en fika i en vattenpöl.Benen är förstärkta med Cordura vilket är stor fördel för slittåligheten. Pluspoäng för liftkortsficka på vänster överarm. Rymlig storlek.
Friluftsfrämjandet tycker:: Efter en hel säsong av hårt och intensiv användning har overallen inte en skråma. Detta trots att den använts av riktigt vilda testarbarn vars upptäckarglädje i skogen och i stadens terräng aldrig sinar. Overallen är rymlig och lätt att röra sig i. Bra med reflexdetaljer. 

Den fungerar lika bra i tio minusgrader som fem plusgrader, andas bra, och klarar att sitta i en pöl om det kniper. Den här overallen är trots ett ganska högt pris ändå prisvärd. Extremt hållbar och kan ärvas flera gånger.

Plus:

+ Extremt slitstark
+ Lätt för såväl barn och förälder att ta på

Minus:

– Corduran plus muddarna på benen gör att det ibland kan bli kämpigt att dra över både mudd och byxben över en stövel.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo