My webpage My webpage

Gneis & Ossoami

Försäljning och transporter

Bara på nätet - för din skull...

Vi har inga reor, rabatter eller kampanjer. Hos oss handlar du när ditt barn behöver kläder - Inte för att du just nu får rabatt. För att kunna erbjuda det mesta för pengarna finns vi bara på nätet och säljer enbart via vår egen webshop. Vi erbjuder inte heller fri frakt eller fri retur. Det är för att vi vill bidra till att minska returtransporterna, vilka blir ett allt större problem inom näthandeln. Dessutom vill vi vara transparenta och visa vad saker och ting kostar och inte smeta ut frakt- och administrativa kostnader på plaggen.

Glada barn i färgglada skaljackor från Gneis

Enbart på nätet

Vi har sedan starten haft all försäljning i vår egen webshop och anledningen är att även i detta led inte ha några mellanhänder och därigenom kunna hålla nere priserna på våra plagg. För det kostar att använda material av hög kvalitet som håller länge. All vår kommunikation med våra kunder sker via nätet.

Reor/Rabatter/Kampanjer

Hos oss hittar du inga supererbjudanden vid speciella tillfällen. Vi har bestämt oss för att inte längre haka på rea- och rabattracet som härjar ute på nätet och får människor att köpa mer än de behöver och dessutom vid fel tillfälle. Att främja genomtänkta och behovsstyrda köp är ett av våra bidrag för att minska konsumtionen, ett annat att vi tillverkar extremt hållbara plagg som kan användas av många barn i många år. Black Friday bojkottar vi totalt!

Glada barn i Gneis kläder har fikarast

Luft i paketen

Hos oss hittar du inte luft i paketen, vi komprimerar våra leveranser till kunderna så gott det går, allt för att inte skicka större paket än nödvändigt. Idag är det inte ovanligt att man får ett jättepaket trots att man bara köpt en enda liten sak.

Våra paket har inga flashiga tryck eller något coolt utseende - de är återvinningsbara plastpåsar eller bruna kartonger - vårt mål är att hålla det enkelt. Tryck på emballage är ju också något som kräver kemikalier och energi och inte bidrar till annat än möjligen köpupplevelsen. Vi satsar på att våra kunder ska bli nöjda med de plagg vi gör och hoppas att detta ska räcka tillräckligt långt.

Statistik över returer

Returer

Ett stort problem inom näthandeln idag är alla returer som skickas kors och tvärs över världen och på så sätt bidrar till en mängd onödiga transporter. Varje år så skickas flera miljarder med plagg tillbaka till e-handlare. Många av returerna skickas dessutom vidare till låglöneländer för att paketeras om och sedan åter gå tillbaka till lagren. Fri frakt och fri retur bidrar till att öka det totala antalet returer.

Vi försöker minska antalet returer genom att ha en utförlig storlekshjälp som underlättar att välja rätt storlek. Vi har inte fri frakt och fri retur för att förmå våra kunder att tänka sig för innan de beställer så att allt blir rätt från början och att inte ta hem fler plagg än nödvändigt bara för att kika på dem (en nackdel med att bara finnas på nätet). Våra returer hanteras hos vår logistikpartner på vårt lager i Skåne.

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484