Modellguide Ossoami

Här hittar du information inklusive flertalet filmer som hjälper dig att hitta rätt storlek och Ossoami byxa till just ditt barn. Lycka till med ditt val av världens starkaste barnbyxor.

Skaloverall till barn

Vår skaloverall har ingen vaddering utan är endast ett "skal" som skyddar barnet mot yttre element som t.ex. nederbörd, vind, slask, asfalt och annan yttre nötning. Här anpassas istället klädseln under overallen beroende på väder och aktivitet enligt lager-på-lager-principen. Vår skaloverall TURMALIN SHELL finns i storleksspannet 92-116 och är lika fullfjädrad med förstärkningar och funktioner som våra övriga overaller. Våra skaloveraller går utmärkt att använda som året-runt overall. 

Val av modell och storlek

Förutom beslutet att välja en Ossoami byxa till ditt barn (vilket vi hoppas är snabbt avklarat) har du två till val som måste göras innan du är i mål.

Rätt storlek för ditt barn

Alla Ossoami barnbyxor har väl tilltagen benlängd och finns i flera olika modeller för att passa barns olika kroppsformer De flesta har en åtsittande passform upptill.

För att optimera slitstyrkan och bespara miljön har byxorna en sparsam efterbehandling. Du kan därför räkna med ca 2% krympning efter tvätt, vilket vi redan har tagit hänsyn till i måttlistor.

När det kommer till storleksvalet funkar det precis som för Gneis. Har ditt barn normal kroppsbyggnad så utgå bara från barnens längd, dvs. välj samma centilong storlek som ditt barn längd i cm. Välj bara inte för stor storlek! Risken är då att Corduran på framsida ben hamnar fel.

Tips: Ta en av favoritbyxorna hemma och jämför måtten på denna med måtten på den byxa du tänker köpa.

Du hittar exakta måttuppgifter, inklusive alla måttlistor, på respektive byxmodells produktsida. 

Här kommer slutligen några filmer som förhoppningsvis hjälper dig på vägen:

Alla Ossoami byxor

Alla swettisbyxor

Alla barnjeans

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo