Lätt att välja rätt!

MODELL & STORLEKSGUIDE
OSSOAMI

Modell & storleksguide Ossoami

Här hittar du information inklusive flertalet filmer som hjälper dig att hitta rätt storlek och Ossoami byxa till just ditt barn.
Lycka till med ditt val av världens starkaste barnbyxor.


Lätt att välja rätt

MODELL & STORLEKSGUIDE
OSSOAMI

Här hittar du information inklusive flertalet filmer som hjälper dig att hitta rätt storlek och Ossoami byxa till just ditt barn.

Lycka till med ditt val av världens starkaste barnbyxor.

När du väljer storlek...

Tänk på detta!

Alla Ossoami barnbyxor har väl tilltagen benlängd och finns i flera olika modeller för att passa barns olika kroppsformer De flesta har en åtsittande passform upptill.

För att optimera slitstyrkan och bespara miljön har byxorna en sparsam efterbehandling. Du kan därför räkna med ca 2% krympning efter tvätt, vilket vi redan har tagit hänsyn till i måttlistor.

När det kommer till storleksvalet funkar det precis som för Gneis. Har ditt barn normal kroppsbyggnad så utgå bara från barnens längd, dvs. välj samma centilong storlek som ditt barn längd i cm. Välj bara inte för stor storlek! Risken är då att Corduran på framsida ben hamnar fel.


Tips: Ta en av favoritbyxorna hemma och jämför måtten på denna med måtten på den byxa du tänker köpa.


Du hittar exakta måttuppgifter, inklusive alla måttlistor, på respektive byxmodells produktsida. 

När du väljer modell...

Tänk på detta!

Alla Ossoami byxor

Alla swettisbyxor

Alla barnjeans

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo