Viktigaste betyget av alla

Så säger våra kunder

Vi är jätteintresserade av att få veta mer om våra kunder. Hur ser vardagen ut? Hur tänker man kring hållbarhet & ekonomi?
Vad är viktigt när man handlar barnkläder? Vad gillar barnen? 

Vi ställde därför några frågor till Instagram-profilen @frokenfrida.
Frida är förskolelärare, driver ett inspirerande Instagram-konto och har två killar som hårdtestat våra jeans i några år.

Vad är viktigt för dig när du handlar barnkläder?

Viktigast av allt är så klart att barnen känner sig bekväma och fina! Som förälder vill jag också att kläderna ska tåla tvätt, gärna i lite högre temperaturer. Det är så trist när byxor och tröjor tappar form och färg redan efter ett par tvättar.

Vad kännetecknar en favoritbyxa för dig & dina barn?

Bra passform, bekvämlighet, hög slitstyrka och fina detaljer utgör en vinnarbyxa både för mig och mina grabbar.

Hur länge har dina barn använt OSSOAMI-byxor?

Köpte första paret när äldste sonen fyllde fem. Han ville kunna leka ute utan att ha överdragsbyxor på våren, vilket jag såg som en omöjlighet - jeansen skulle få hål på knäna på nolltid. Sökte på nätet och hittade till då till Ossoami. Reagerade på att jeansen var dubbelt så dyra som de byxor jag brukade köpa men bestämde mig för att prova ett par.

Menar du att du först var skeptisk till om OSSOAMIs jeans verkligen är så mycket hållbarare än ”standardbarnjeans" som vi säger?

Ja, det var jag. Men främst tänkte jag nog att byxan skulle upplevas som kraftig och styv och därmed inte uppskattas av sönerna. Fel hade jag! Byxorna är mjuka och blir bara bättre efter några tvättar. De har hängt med på fotbollsmatcher i skolan, cykelutflykter och skogslek och därmed fått rejäla kyssar av både asfalt, grus och väta. Första paret som använts av två barn under nästan tre år har inte ens blivit ruggade på knäna.

Upplever du att ni sparar pengar ”på sista raden” på klädkontot genom att köpa Ossoami-jeans?

Absolut. Man sparar definitivt pengar i längden.

Vad upplever du är den största skillnaden mellan Ossoami-jeans och standardjeans?

Hållbarheten- helt klart. Att det går säkert sju, åtta par vanliga brallor på en Ossoamibyxa.

Förändrar det ditt köpbeteende på något sätt nu när du kan köpa verkligt hållbara byxor till barnen?

Det retar mig när produkter inte är gjorda för att hålla utan för att du ska köpa mer, fler och oftare. Det är inte hållbart att konsumera på det sättet. Inte nu och inte i längden. Nu senast köpte vi barnen ett par var av Ossoamis mest slitstarka jeans med tanken att "nu har de brallor inför våren". Tidigare hade de säkert fått tre par vanliga var.

Skulle du rekommendera OSSOAMIs byxor till andra barnfamiljer?

Ja absolut. Det finns bara fördelar! Spara pengar, spara på miljön och slipp bli besviken - De här jeansen håller det som lovas.Stort tack till dig Frida - för att du tog dig tid!

Omdömen från Trustpilot

Omdömen från Trustpilot

Fler fina omdömen!

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo