För de allra minsta

Småbarnskläder 74-92 cl

I den här åldern kan barn vara både stillasittande eller rörliga. Ett mer 
stillasittande barn behöver kläder som håller värmen när barnet upptäcker 
världen i sandlådan. Ett mer aktivt barn behöver komforten och rörelsefriheten
för att inte bli hindrad i sin nästa  erövring i lekställningen på förskolan.

Oavsett om ditt barn är stillasittande eller rörligt så behövs kläder som inte skaver
eller hindrar ditt barns upptäcktsresa. Vi kan med hjälp av bra kläder redan i tidig 
ålder hjälpa barnet att få en positiv upplevelse  av uteleken. 

Här hittar du våra småbarnskläder i storlekarna 74-92 cl. 
Kom ihåg att välja storlekefter barnets längd i cm.

Småbarnskläder74-92 cl
Småbarnskläder74-92 cl

För de allra minsta

Småbarnskläder 74-92 cl

 I den här åldern kan barn vara både stillasittande eller rörliga. Ett mer stillasittande barn behöver kläder som håller värmen när barnet upptäcker världen i sandlådan. Ett mer aktivt barn behöver komforten och rörelsefriheten för att inte bli hindrad i sin nästa  erövring i lekställningen på förskolan.

Oavsett om ditt barn är stillasittande eller rörligt så behövs kläder som inte skaver eller hindrar ditt barns upptäcktsresa. Vi kan med hjälp av bra kläder redan i tidig  ålder hjälpa barnet att få en positiv upplevelse  av uteleken. 

Här hittar du våra småbarnskläder i storlekarna 74-92 cl.  Kom ihåg att välja storlek efter barnets längd i cm.

Filtrera på byxtyp:

Småbarnskläder74-92 cl

Overaller

En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. 
Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår.Även för de minsta!

Visar 82 produkter

Skalbyxa, vinterbyxa eller termobyxa till ditt barn?

Söker du efter en riktigt bra funktionsbyxa till ditt barn är vi övertygade om att du kommer hitta det du söker bland våra byxmodeller. Hög vinterbyxa med hängslen, lägre vinterbyxa helt sydd i slitstark Cordura, ovadderade överdragsbyxor/skalbyxor etc. Här finns flera modeller att välja bland och vi har även byxor anpassade till olika kroppstyper; GIZMO Slim är en modell med smalare vidd och GIZMO Bib är bra lämpad till barn som vill ha lite vidare midja. Att byxorna är bra har vi flera gånger fått bevis på då vi i olika tester genom åren utsetts till bäst i test.

Byxor för lekande barn, i vått och torrt. 

Vilken typ av jacka du ska välja till ditt barn beror på i vilket sammanhang plagget ska användas och kanske också lite med tanke på var i detta avlånga land du bor. I norra Sverige, där det oftast är kalla vintrar, är en klassisk vadderad, vattentät vinterjacka att föredra som t.ex. jackan SPEED och vår nyhet för denna vinter BRISK. Eller varför inte den extra tjocka termojackan IZOR RECYCLE, också den en nyhet för i år. I södra Sverige där vintern är kortare och blötare kan det vara lämpligt att satsa på skalplagg även på vintern, t.ex. skaljackan SPEED SHELL eller TURMALIN skaljacka. En investering som är mycket användbar året runt där man varierar underställ och mellanlager beroende på utetemperatur.

Vi är glada och stolta över att våra funktionsjackor blivit utsedda till bäst-i-test i olika testsammanhang, de håller alla samma höga kvalitetsnivå. Men de finaste betygen vi får är alla nöjda barn som fortsätter uppskatta våra byxor.

Vad ska jag ha under?

Underställ

Varm om knoppen

Mössa

Kombinera dina byxor med

Jacka

Kombinera termobyxorna med

Underställ

Mössa

Jacka

Skalbyxa, vinterbyxa eller termobyxa till ditt barn?

Söker du efter en riktigt bra ytterkläder till ditt barn är vi övertygade om att du kommer hitta det du söker bland våra kläder. Oavsett om du söker kläder till förskolan, dagis eller fritidsaktiviteter så har vi plaggen.

Har du ett stillasittande barn kan det vara bra att tänka på klä barnet inifrån för att hålla värmen. Vi har då mellanlager och underställ i högsta kvalité.

 

Är ditt barn mer aktivt så är våra alla våra vinteroveraller och skalkläder för barn utformade för att främja rörelsefriheten så barnen är fria att utforska sin omgivning.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
smabarnsklader-74-92-cl/
category