Vinnare Supershape VinteroverallTexten har hämtats från www.test.se

Vi på Test.se rekommenderar vinteroverallen Gneis Supershape, som stod som vinnare i Bäst-i-test.se:s tester från både 2015 och 2016. Supershape är en riktigt mjuk och följsam overall som tål ordentligt med lek och spring! 

Den fungerar lika bra på förskolan/skolan som den gör i pulkabacken, och kan enkelt korrigeras både i midjan och i ärmsluten för bästa möjliga passform.
Supershape har ett 2-lagers yttertyg med membran, en nederdel förstärkt med Cordura och en vattenpelare på 10 000 mm. Den är dessutom heltejpad, vilket gör att den står emot slask och väta in i det längsta! 

Overallen är också fodrad med en mjuk och smidig vadd som har en hög värmeisolerande förmåga. Knän och rumpa är förstärkta med en särskild vadd som skyddar både mot kyla och mot hårda underlag, och alla blixtlås är väderskyddade.


SpecifikationerCirkapris:1 449:-
Vattentäthet:10 000 mm 
Andningsförmåga:10 000 gr/m2/24h
Impregnering: Ja, Bionic ECO Finish (Fluorkarbonfri)
Tejpade sömmar: Ja
Tål maskintvätt:  Ja
Tål torktumlare: Ja
Tål torkskåp:Ja
Tillgängliga storlekar: 98–164 cl

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
test.se-vinteroverall/
category