EN OVERALL FÖR ATT
UPPTÄCKA HELA VÄRLDEN

"Under vår första fas i livet sker en enorm motorisk utveckling. 
Barnet ska lära sig känna sin kropp och tränar varje dag på att
bli en bättre klättare, stabilare på balansgången och att bygga
högre sandslott i sandlådan. 

Vi vuxna -  vi ska bara ge barnen rätt förutsättningar, resten löser dom själva."

EN OVERALL FÖR ATT
UPPTÄCKA HELA VÄRLDEN

Under ditt barns första fas i livet sker en enorm motorisk  utveckling. Barnet lär känna sin kropp och tränar intensivt varje dag på färdigheter som t ex att balansera, kravla, hoppa, klättra, stapla och bygga. 

Precis som vuxna äventyrare behöver ditt barn rätt  utrustning för att upptäcka världen. I den ingår kläder som uppmuntrar till aktivitet, äventyr och utmaningar. Kläderna fixar vi vuxna - resten löser barnen själva. 

Vinnare av Bäst i Test:s stora babyoverallstest


Varje år genomför nätsajten Bäst i Test en undersökning där man låter ett större antal barnfamiljer testa och utvärdera marknadens barnoveraller under en vintersäsong. I år står Gneis Minishape-overall som vinnare i kategorin Babyoveraller. 

Det gör oss såklart jätteglada och stolta! I vår testvinnare Minishape har vi investerat många år av tester och erfarenheter för att skapa den optimalt rörliga, smidiga och lagom varma  babyoverallen. Det här är en overall som är redo att följa med på alla sorters äventyr!

Testfamiljernas topp-5-omdömen:

text 1

text 2

Minishape Vinteroverall 


Minishape™

Minishape Vinteroverall


Minishape™

Minishape Vinteroverall


Minishape™

Minishape Vinteroverall


Minishape™

Minishape Vinteroverall


Minishape™

Minishape Vinteroverall


Minishape™

Minishape Vinteroverall


Minishape™

Minishape Vinteroverall


Minishape™

text 1

text 2

"Minishape är en smidig overall, lätt att klä på även den mest bångstyriga av ettåringar.  Den goda passformen har bibehållits under hela säsongen, vilket är imponerande med  tanke på att barn kan växa snabbt i de här åldrarna."

MINISHAPE - Används från norr till söder


Vintern 20/21 lät vi ca 60 barn i åldrarna 1-3 år utspridda över hela Sverige testa vår vinteroverall Minishape II. Huvudsyftet var att visa flexibiliteten i vår babyoverall - Att den funkar precis lika bra i regn och rusk i söder, som i snö och kyla i norr.  De flesta av testfamiljerna var förstagångsanvändare av Gneis, så vi var såklart också jättenyfikna på deras upplevelse av oss och våra produkter. 

Men framför allt: Levde Minishape-overallen upp till deras förväntningar?  Och till målet om att overallen ska kunna ärvas/säljas vidare när barn nr 1 har växt ur den?

text 1

text 2

text 1

text 2

"Små barn som kryper runt eller sitter mycket på marken behöver en overall som tål att slitas på. Minishape är utan tvekan utformad för målgruppen. Efter att vintern är slut ser alla tre testoveraller fortfarande mycket fina ut, på lite avstånd kan de tas för oanvända"

Se alla småbarnskläder

Se alla småbarnskläder

Våra kunders omdömen!

text 1

text 2

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
babyoverall-bast-i-test/
category