Ossoami barnbyxor

Välj OSSOAMI och fynda varje gång du handlar barnbyxor.

Sedan 2013 har Ossoami genom sina Cordura®-förstärkta barnbyxor sett till att svenska barnfamiljer kan säga hejdå till trasiga byxknän och samtidigt göra ett slag för miljön. År 2015 slog Ossoami's barnjeans världsrekord i slitstyrka.

Så, om du har problem med att knäna på barnens byxor slits ut på tok för fort har du lösningen här. Vi garanterar att du kommer att spara både tid och pengar på sista raden... och i samma veva bidrar du till att vår planet mår lite bättre.

Obs! I mars fyller vi på lagret av befintliga Ossoami modeller plus att det kommer helt nya :)

Skaloverall till barn

Vår skaloverall har ingen vaddering utan är endast ett "skal" som skyddar barnet mot yttre element som t.ex. nederbörd, vind, slask, asfalt och annan yttre nötning. Här anpassas istället klädseln under overallen beroende på väder och aktivitet enligt lager-på-lager-principen. Vår skaloverall TURMALIN SHELL finns i storleksspannet 92-116 och är lika fullfjädrad med förstärkningar och funktioner som våra övriga overaller. Våra skaloveraller går utmärkt att använda som året-runt overall. 

Visar 15 produkter

Alla barnjeans

Alla swettisbyxor

Modellguide

Hejdå håliga byxknän! Hej hållbara barnkläder!

Ossoami producerar sedan år 2013 världens första barnbyxor; barnjeans mjukisbyxor och leggings med Cordura® Denim förstärkningar på knäna. Så nu kan du sluta att lappa och laga. Ossoami görs enbart i unisex modeller, så alla byxor passar lika bra på killar som tjejer. Ossoami’s barnjeans är lika mjuka som vanlig denim, men mycket tåligare. De har 17–34 gånger högre slitstyrka på knäna än standardjeans. Detta gjorde Ossoami’s jeans till bäst-i-test när Swerea testade barnjeans och Ossoami utklassade övriga barnjeans och satte världsrekord i slitstyrka. Nu kan du äntligen handla hållbara barnkläder. Så säg hejdå till håliga byxknän och gör ett slag för miljön.

Ossoami barnbyxor tillverkas i storlek 92-176 cl och finns i flera olika kvaliteter och modeller för att passa alla stilar, former och smaker. Prova så får du se! Det lönar sig att handla hållbart. Välkommen att hitta ditt barns favoritbyxa.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo