Slitstarka byxor för alla tillfällen

Ossoami barnbyxorSlitstarka byxor för alla tillfällen

Ossoami barnbyxor

Slitstarka byxor för barn

Sedan 2013 har Ossoami sett till att svenska barnfamiljer kan säga ”Hejdå” till trasiga byxknän. Med sina Cordura®-knän
är våra barnjeans och swettisbyxor mer än 15 gånger tåligare än standarddenim. 2015 slog vi världsrekord i slitstyrka på barnbyxor!

Slitstarka barnjeans från Ossoami

Hur allt startade

Storyn om Ossoami

Två små barn, en stor hög med håliga barnbyxor som växte dag för dag och en frustration över knän på barnbyxor som inte höll tills det var dags för nästa storlek. Det var så allt började. Läs storyn om Ossoami.

Barn som klättrar med Ossoami slitstarka barnjeans

Starkaste jeansen

Världsmästare i slitstyrka

Knäna på Ossoami barnjeans har högst slitstyrka i världen. Under ett test utfört av test laboratoriet Swerea IVF slog de världsrekord i slitstyrka. Ossoami barnjeans höll hela 17–34 gånger längre än alla de andra barnjeans.

Lekande barn med Ossoami slitstarka barnjeans

Finaste betyget vi kan få

Så tycker våra kunder

Kan det verkligen stämma att Ossoami barnbyxor är så mycket slitstarkare än andra barnbyxor? Och är de verkligen sköna när de är så hållbara? Läs vad några av de tusentals familjer som använder Ossoami säger.

Alla våra Ossoami-byxor

Visar 19 produkter

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo