Regnkläder till barn

Vattentäta, hållbara och sköna regnkläder till barn är en investering man får tillbaka flera gånger om i form av glada och lekande barn. Vi är stolta att kunna erbjuda regnkläder av högsta kvalité och funktion för lek i alla väder - skalkläder. Regnkläder som är vattentäta och samtidigt andas ut all varm ånga så den inte omvandlas till fukt vilket kyler ner barnet. 

Nedan finner du skaljackor, skalbyxor, skaloveraller och skalhandskar.  

Regnkläder till barn

Bra regnkläder till barn är en investering man får tillbaka flera gånger om i form av glada, lekande barn. Vi är stolta att kunna erbjuda regnkläder av högsta kvalité och funktion för lek i alla väder - skalkläder. 

Nedan finner du skaljackor, skalbyxor, skaloveraller och skalhandskar. 

Visar 41 produkter

Mellanlager under regnkläder

Kombinera dina regnkläder med

Mellanlager

Skalbyxor i lek

Istället för galonbyxor

Skalbyxor

Skaljacka mor regn

Istället för galonjacka

Skaljacka

Kombinera regnkläderna med:

Underställ

Mellanlager i mobilen

Mellanlager

Termokläder till barn

Termokläder

Slitstarka och sköna regnkläder för barn i alla åldrar

Vi är stolta att kunna erbjuda regnkläder till barn som främjar barnens utelek samtidigt som det skyddar mot regn - vår lösning heter skalkläder. Kläder som är smidiga att leka i, enkla att ta på, andas bra och samtidigt skydda mot regn. Samtliga av våra regnbyxor/skalbyxor som vi säljer har vadderade knän för att göra det ännu enklare för barnen att försvinna in i leken utan att behöva störas av kalla, onda knän mot asfalt eller grus. Oavsett ålder på ert barn så har vi regnkläder som passar, har du några frågor - tveka inte att 

Regnjacka, regnbyxa, regnställ eller regnoverall?

Ett regnställ är ett måste i alla barns garderob i vårt avlånga land. Hur man komponerar ihop sitt regnställ är en annan sak, kanske är ett set med regnbyxa och regnjacka rätt lösning för ert barn? eller en praktisk regnoverall? Alla våra regnkläder är skalkläder och inte galonkläder då vi anser att skalkläder är minst lika vattentätt samtidigt som det andas och underlättar barnens lek. För ingen vill väl leka i ett plagg som inte andas ut värmen så man slipper frysa?  

Regnjackan och regnbyxan - det viktigaste plagget?

Att vara utomhus kan vara bland det bästa som finns, det kan samtidigt vara vara direkta motsatsen om utekläderna/regnkläderna man bär inte håller vad de lovar. En regnjacka eller regnbyxa som läcker in, skaver eller blir svettig är tyvärr vanligare än vad man tror när det gäller våra barns regnkläder när de leker på förskolan, fritids eller utflykten. Vi är stolta att kunna erbjuda regnkläder (ja, våra skalkläder är vattentäta med råge) till barn som vill kunna leka i regnet obehindrat utan att tänka på regnkläderna blir svettiga, skavande eller läcker in. Skippa galonisarna/galonställen/galonjackorna och testa skalkläder istället!

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo