För alla väder och aktiviteter!

Skalkläder till småbarn

Skalplaggen funkar som perfekta ersättare till galon, vattentäta
och heltejpade som de är. Vill du köra skal året runt så funkar
det perfekt om du fyller på med värmande mellanlager när
det är kallt ute.

Overall eller jacka/byxa är en smaksak när det gäller skal.
Här hittar du flera varianter på byxor och jackor och även en overall.

Se mer småbarnskläder:

Skalkläder
Skalkläder

Skalkläder till småbarn

Skalplaggen funkar som perfekta ersättare till galon, vattentäta och heltejpade som de är. Vill du köra skal året runt så funkar det perfekt om du fyller på med värmande mellanlager när 
det är kallt ute.

Overall eller jacka/byxa är en smaksak när det gäller skal. Här hittar du flera varianter på byxor och jackor och även en overall.

Visar 28 produkter

Ullkläder för barn

Ull är ett fantastisk naturmaterial som värmer även när det blir fuktigt och på så sätt håller kroppen både varm och torr.

Upptäck vårt sortiment av ullkläder i finaste kvalité. Här hittar du mellanlager i ull, ullbyxor och ulltröjor - både kortärmade och långärmade. 

Våra ullkläder är perfekta som lager 2 under skal- och vinterkläder när temperaturen börjar sjunka. Men de fungerar lika bra till vardags som en stickad tröja eller mjukisbyxor.

Ullunderställ för barn

Underställ som fungerar bra är särskilt viktigt för barn då det används närmast kroppen och ska hålla dem varma och torra. Understället ska vara anpassat efter barnens olika behov, aktiviteter och inte minst vara sköna.

WOOL BASELAYER SET är vårt ullunderställ för barn i mjuk och skön ullblandning. Materialet består av merinoull (mulesing free) och en mindre del polyamid (20%). Understället fungerar lika bra som lager 1 under skal- eller vinterkläder som till vardags i skolan eller på förskolan. 

Merinoullen ger plagget god isoleringsförmåga och håller en behaglig värme. Polyamiden gör materialet slitstarkt, och plagget blir då hållbart nog att användas som ett vardagsplagg. Passformen är inte super-slimmad mot kroppen vilket också gör att detta underställ har ett bredare användningsområde vilket uppskattas av många.

Ullmössor och ullstrumpor för barn

Kalla fötter och ett kallt huvud kyler ju som bekant ner hela kroppen. Att hålla barnens fötter och huvud varmt är därför en viktig del för att barn ska trivas med att vara ute.

I vårt sortiment hittar du ullstrumpor, ullmössor och ullbuffar som gör just detta. Vi har ett gäng tillbehör i ull - i olika tjocklekar och i en mängd olika färger.

 

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo