Håller barnet torrt och lagom varmt!

Underställ till småbarn

Ullunderställ i fin merinoull är perfekt närmast kroppen.
Värmer även om det blir fuktigt och håller kroppen torr och varm.
Säljs i set (tröja + byxa).

Här hittar du även t-shirts i ull med både kort och lång ärm
- funkar utmärkt som vardagströjor.

Se mer småbarnskläder:

Underställ
Underställ

Underställ till småbarn

Ullunderställ i fin merinoull är perfekt närmast kroppen.  Värmer även om det blir fuktigt och håller kroppen torr och varm. 
Säljs i set (tröja + byxa).

Här hittar du även t-shirts i ull med både kort och lång ärm - funkar utmärkt som vardagströjor.

Visar 15 produkter

Ullkläder för barn

Ull är ett fantastisk naturmaterial som värmer även när det blir fuktigt och på så sätt håller kroppen både varm och torr.

Upptäck vårt sortiment av ullkläder i finaste kvalité. Här hittar du mellanlager i ull, ullbyxor och ulltröjor - både kortärmade och långärmade. 

Våra ullkläder är perfekta som lager 2 under skal- och vinterkläder när temperaturen börjar sjunka. Men de fungerar lika bra till vardags som en stickad tröja eller mjukisbyxor.

Ullunderställ för barn

Underställ som fungerar bra är särskilt viktigt för barn då det används närmast kroppen och ska hålla dem varma och torra. Understället ska vara anpassat efter barnens olika behov, aktiviteter och inte minst vara sköna.

WOOL BASELAYER SET är vårt ullunderställ för barn i mjuk och skön ullblandning. Materialet består av merinoull (mulesing free) och en mindre del polyamid (20%). Understället fungerar lika bra som lager 1 under skal- eller vinterkläder som till vardags i skolan eller på förskolan. 

Merinoullen ger plagget god isoleringsförmåga och håller en behaglig värme. Polyamiden gör materialet slitstarkt, och plagget blir då hållbart nog att användas som ett vardagsplagg. Passformen är inte super-slimmad mot kroppen vilket också gör att detta underställ har ett bredare användningsområde vilket uppskattas av många.

Ullmössor och ullstrumpor för barn

Kalla fötter och ett kallt huvud kyler ju som bekant ner hela kroppen. Att hålla barnens fötter och huvud varmt är därför en viktig del för att barn ska trivas med att vara ute.

I vårt sortiment hittar du ullstrumpor, ullmössor och ullbuffar som gör just detta. Vi har ett gäng tillbehör i ull - i olika tjocklekar och i en mängd olika färger.

 

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
smabarnsklader/understall/
category