My webpage My webpage

Välj rätt med 

JOHANNA LEYMANN

Det allra viktigaste när man pratar hållbarhet är att kläderna vi införskaffar faktiskt används. Här pratar Johanna om vikten av att välja kläder som ditt barn är peppad på. Kläder som gör att det är kul att ta på sig och som gör det härligt att vara.

Johanna Leymann är en av Sveriges främsta experter inom området Hållbart mode.

Välj rätt

Glada barn i friluftsbyxor och lättviktsvästar från Gneis

Storleksvalet

Ett vanligt fel vi föräldrar gör är att vi köper för stora kläder till våra barn. Vilken storlek köper du till dig själv? Den som gör att kläderna känns som ett andra skinn? Eller den som gör att du går omkring och känner dig obekväm och otillfreds?

Läs mer
Barn i Izzy lättviktsjacka från Gneis

Välj det som kommer älskas

Det sämsta köpet är det plagg som blir hängande i garderoben och – i värsta fall – slängs. För då har det ju producerats helt i onödan! Här får du tips på hur du väljer plagg som kommer att älskas av ditt barn.

Läs mer

Gneis | Ossoami

Glada barn i olika modeller byxor från Ossoami

Ossoami modellguide

Är du osäker på vilken av Ossoami’s modeller och/eller storlek som passar ditt barn? Här guidar vi dig genom sortimentet med slitstarka jeans, swettisbyxor och leggings.

Läs mer
Skrattande barn i ulltröja och skalbyxor från Gneis

Gneis storlek- och modellguide

Är du osäker på vilken av Gneis modeller och/eller storlek som passar ditt barn? Gneis plagg har inbyggd växtmån, så ta hjälp av vår Modell-& Storleksguide innan du gör ditt köp.

Läs mer
Gneis skalrebeller protesterar mot galon

Skalrebellerna protesterar

Aldrig mer galon! Det finns faktiskt mycket bättre och skönare ytterkläder. Kläder som boostar leken och gör barnen snabba som blixten, smidiga som Spindelmannen och fria som Pippi.

Läs mer

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484