Välj rätt tillsammans med

Johanna Leymann


Det allra viktigaste när man pratar hållbarhet är att kläderna vi införskaffar faktiskt används. Här pratar Johanna om vikten av att välja kläder som ditt barn är peppad på. Kläder som gör att det är kul att ta på sig och som gör det härligt att vara.


Om Johanna: Johanna Leymann (fdNilsson) är en av Sveriges främsta experter inom området Hållbart mode. 

Välj rätt med

Johanna Leymann

Det allra viktigaste när man pratar hållbarhet är att kläderna vi införskaffar faktiskt används. Här pratar Johanna om vikten av att välja kläder som ditt barn är peppad på. Kläder som gör att det är kul att ta på sig och som gör det härligt att vara.

Johanna Leymann (fdNilsson) är en av Sveriges främsta experter inom området Hållbart mode. 

Det hållbaraste plagget är det som används och älskas

Välj rätt

Storleksvalet

Ett vanligt fel vi föräldrar gör är att vi köper för stora kläder till våra barn. Vilken storlek köper du till dig själv? Den som gör att kläderna känns som ett andra skinn? Eller den som gör att du går omkring och känner dig obekväm och otillfreds?

Välj det som kommer älskas

Det sämsta köpet är det plagg som blir hängande i garderoben och – i värsta fall – slängs. För då har det ju producerats helt i onödan! Här får du tips på hur du väljer plagg som kommer att älskas av ditt barn.

Gneis | Ossoami

Ossoami modellguide

Är du osäker på vilken av Ossoami’s modeller och/eller storlek som passar ditt barn? Här guidar vi dig genom sortimentet med slitstarka jeans, swettisbyxor och leggings.

Gneis storlek- och modellguide

Är du osäker på vilken av Gneis modeller och/eller storlek som passar ditt barn? Gneis plagg har inbyggd växtmån, så ta hjälp av vår Modell-& Storleksguide innan du gör ditt köp.

Skalrebellerna protesterar

Aldrig mer galon! Det finns faktiskt mycket bättre och skönare ytterkläder. Kläder som boostar leken och gör barnen snabba som blixten, smidiga som Spindelmannen och fria som Pippi.

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
maxa-anvandningen/valj-ratt/
category