My webpage My webpage

ÅTERKÖP

Frågor och svar

Hur gör jag ett återköp?
  1. Förpacka varje artikel du vill returnera i den förpackning de kom i och lägg dem sedan i lämpligt emballage, som håller för transporten. Gärna det som artiklarna kom i så sparar vi på miljön. Av samma skäl, se gärna till att försändelsen inte blir onödigt stor så vi undviker att skicka luft i transporten.

  2. Fyll i returblanketten. Var noggrann så sparar du både vår och din tid.


  3. Lägg returblanketten och gärna även följesedeln i paketet och tejpa igen.  4. Klistra fast den returadresslapp som följde med i leveransen. (OBS! Kostar 59 kr att använda)

Sedan lämnar du in paketet till valfritt Schenker ombud. Klart!Vad kostar det att göra ett återköp?

Om du använder vår returadresslapp så kostar den 59 kr att använda. Vid ett återköp så återbetalar vi hela ordervärdet inklusive frakten om du returnerar hela din order. Returnerar du delar av ordern så får du betala frakten eftersom den är oberoende av antal artiklar du beställt.

Alltså kostar ett återköp 59 kr, om du använder vår returadresslapp, plus ev frakt för ordern (59 eller 39 kr) om du returnerar delar av din order.

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484