My webpage My webpage

LEVERANS

Frågor och svar

Vad är er fraktkostnad?

Beroende på vad och hur mycket du beställer blir fraktkostnaden antingen 39 eller 59 kr.

Kan jag betala extra och få mitt paket snabbare?

Nej vi har tyvärr inte något sådant alternativ. Vi levererar alltid så snabbt vi kan och det är inte möjligt att påskynda den processen.

Hur lång leveranstid är det?

Det beror lite på var du bor. Din order skickas från vårt lager i Skåne, vilket innebär att ju längre söderut du bor, desto snabbare får du ditt paket.

Vanligtvis är leveranstiden en vardag om du bor i Uppsala eller söder om Uppsala. Om du bor i norra Sverige får du lägga på en vardag eller två.

Detta innebär att om du lägger din order på onsdagen så kommer den att godkännas, packas och skickas från vårt lager under torsdagen. Bor du i södra Sverige kan du då få paketet redan på fredagen.

Kan jag spåra min order?

När din order har skickats så får du en leveransbekräftelse. Med denna följer ett kollinummer som du kan använda för att spåra paketet och det kan du göra på denna sida: https://www.dbschenker.com/se-sv/om-oss/kundservice/spara-och-sok

Jag hinner inte hämta ut mitt paket innan liggetiden har gått ut, vad gör jag?

Maila oss på order@gneis.se. Vi kan kontakta Schenker och förlänga liggetiden. Schenker tar ut en avgift för detta och denna avgift fakturerar vi i så fall vidare till dig.

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484