För de minsta hjältarna!

SMÅBARNSKLÄDER


I våra småbarnskläder hittar du barnets tysta sidekick. Plagget som 
ständigt följer med i allt från leriga sandlådor på förskolan till 
helgutflykten. Vi gör plagget som ständigt finns där för att skydda
och som outtröttligt hänger med när din minsta upptäcker världen. 
I våra kläder är barnet fri att utforska sin omgivning  - obegränsad, 
obehindrad och fri att vara sig själv. 

Välj storlek

Småbarnskläder
Småbarnskläder

SMÅBARNSKLÄDER

I våra småbarnskläder hittar du barnets tysta sidekick. Plagget som ständigt följer med i allt från leriga sandlådor på förskolan till helgutflykten. 

Vi gör plagget som ständigt finns där för att skydda och som outtröttligt hänger med när din minsta upptäcker världen. I våra kläder är barnet fri att utforska sin omgivning  - obegränsad, obehindrad och fri att vara sig själv. 

Filtrera på byxtyp:

Småbarnskläder

Overaller

En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. 
Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår.Även för de minsta!

Visar 131 produkter

Skalbyxa, vinterbyxa eller termobyxa till ditt barn?

Söker du efter en riktigt bra funktionsbyxa till ditt barn är vi övertygade om att du kommer hitta det du söker bland våra byxmodeller. Hög vinterbyxa med hängslen, lägre vinterbyxa helt sydd i slitstark Cordura, ovadderade överdragsbyxor/skalbyxor etc. Här finns flera modeller att välja bland och vi har även byxor anpassade till olika kroppstyper; GIZMO Slim är en modell med smalare vidd och GIZMO Bib är bra lämpad till barn som vill ha lite vidare midja. Att byxorna är bra har vi flera gånger fått bevis på då vi i olika tester genom åren utsetts till bäst i test.

Byxor för lekande barn, i vått och torrt. 

Vilken typ av jacka du ska välja till ditt barn beror på i vilket sammanhang plagget ska användas och kanske också lite med tanke på var i detta avlånga land du bor. I norra Sverige, där det oftast är kalla vintrar, är en klassisk vadderad, vattentät vinterjacka att föredra som t.ex. jackan SPEED och vår nyhet för denna vinter BRISK. Eller varför inte den extra tjocka termojackan IZOR RECYCLE, också den en nyhet för i år. I södra Sverige där vintern är kortare och blötare kan det vara lämpligt att satsa på skalplagg även på vintern, t.ex. skaljackan SPEED SHELL eller TURMALIN skaljacka. En investering som är mycket användbar året runt där man varierar underställ och mellanlager beroende på utetemperatur.

Vi är glada och stolta över att våra funktionsjackor blivit utsedda till bäst-i-test i olika testsammanhang, de håller alla samma höga kvalitetsnivå. Men de finaste betygen vi får är alla nöjda barn som fortsätter uppskatta våra byxor.

Vad ska jag ha under?

Underställ

Varm om knoppen

Mössa

Kombinera dina byxor med

Jacka

Kombinera termobyxorna med

Underställ

Mössa

Jacka

Välj rätt storlek!

Tänk på att riktigt småbarn inte kan förmedla sin känsla om kläderna skaver, sitter dåligt eller är varma eller kalla. Där har vi föräldrar ett stort ansvar.

 

Vi har också ett stort ansvar i att välja rätt storlek till våra minsta. En overall eller skaljacka eller skalbyxa som är för stora förlorar sina tekniska fördelar om plagget är för stort.

 

Alla våra kläder för småbarn är utformad med minutiös design och passform för att främja rörelsefriheten hos våra små. En obegränsad rörelsefrihet i kläder hos småbarn är viktig för utvecklingen av motoriken.

 

Mät ditt barn noga - välj därefter storleken som ligger närmast barnets längd. Tänk på en växtmån redan är inbyggd i plaggen så avrunda nedåt när du väljer storleken.

Vikten av bra kläder för småbarn

Kläder som är följsamma, varma och inte hämmar rörelsefriheten är en förutsättning för att barnen ska tycka det är roligt att vara ute och leka. Vi kan ge barnet chansen att i väldigt tidig ålder koppla ihop utelek med något positivt.

Vi har alla kläder som gör att barnet vägrar avsluta uteleken. Vattentäta skaljackor och skalbyxor till varma och följsamma vinteroveraller är bara några av exemplen på produkter vi har inom kategorin småbarnskläder.

 

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
smabarnsklader/
category