För de minsta hjältarna!

Småbarnskläder

För de minsta hjältarna!

Småbarnskläder

Småbarnskläder

I våra småbarnskläder hittar du barnets tysta sidekick. Plagget som  ständigt följer med i allt från leriga sandlådor på förskolan till helgutflykten. Vi gör plagget som ständigt finns där för att skydda och som outtröttligt hänger med när din minsta upptäcker världen. I våra kläder är barnet fri att utforska sin omgivning  - obegränsad, obehindrad och fri att vara sig själv. 

Nedan hittar du hela vårt utbud i storlekarna 74-98 cl.

Litet barn i Gneis vinteroverall

VINTERKLÄDER

Varma, vattentäta vinterkläder med otrolig passform, gör att barnens rörelsefrihet aldrig begränsas - extra viktigt när man är liten.

Glada barn i Gneis skalkläder

SKALKLÄDER

Galon vs Skal - en ständig debatt där vi valt sida - barnens sida! För vem vill inte ha plagg som både är vattentäta och andas?

Lekande barn i Ossoami byxor

BYXOR

Ossoamis Cordura-förstärkta jeans med slitstarka knän samt friluftsbyxor för utflykten och förskolan - hållbara och sköna.

Barn i Gneis mellanlager för småbarn

MELLANLAGER

Mjuka, sköna plagg som snabbt blir barnets favorit. Under skalet, extra värme under vinterplagget eller helt enkelt bara som de är.

Barn med Gneis ullunderställ

UNDERSTÄLL

Ull är det perfekta materialet att ha närmast kroppen. Merionullen är mjuk och go och håller kroppen varm och torr.

Barn med handskar och mössor från Gneis

TILLBEHÖR

Från topp till tå … - huvudet, fötterna och händerna behöver också få sitt för att det ska kännas skönt att vistas utomhus.

Alla småbarnskläder

Visar 126 produkter

Ullkläder för barn

Ull är ett fantastisk naturmaterial som värmer även när det blir fuktigt och på så sätt håller kroppen både varm och torr.

Upptäck vårt sortiment av ullkläder i finaste kvalité. Här hittar du mellanlager i ull, ullbyxor och ulltröjor - både kortärmade och långärmade. 

Våra ullkläder är perfekta som lager 2 under skal- och vinterkläder när temperaturen börjar sjunka. Men de fungerar lika bra till vardags som en stickad tröja eller mjukisbyxor.

Ullunderställ för barn

Underställ som fungerar bra är särskilt viktigt för barn då det används närmast kroppen och ska hålla dem varma och torra. Understället ska vara anpassat efter barnens olika behov, aktiviteter och inte minst vara sköna.

WOOL BASELAYER SET är vårt ullunderställ för barn i mjuk och skön ullblandning. Materialet består av merinoull (mulesing free) och en mindre del polyamid (20%). Understället fungerar lika bra som lager 1 under skal- eller vinterkläder som till vardags i skolan eller på förskolan. 

Merinoullen ger plagget god isoleringsförmåga och håller en behaglig värme. Polyamiden gör materialet slitstarkt, och plagget blir då hållbart nog att användas som ett vardagsplagg. Passformen är inte super-slimmad mot kroppen vilket också gör att detta underställ har ett bredare användningsområde vilket uppskattas av många.

Ullmössor och ullstrumpor för barn

Kalla fötter och ett kallt huvud kyler ju som bekant ner hela kroppen. Att hålla barnens fötter och huvud varmt är därför en viktig del för att barn ska trivas med att vara ute.

I vårt sortiment hittar du ullstrumpor, ullmössor och ullbuffar som gör just detta. Vi har ett gäng tillbehör i ull - i olika tjocklekar och i en mängd olika färger.

 

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo