Välkommen till OSSOAMI´s nya hem!

Du kanske undrar varför vi har flyttat hit?

När jag startade OSSOAMI 2013 var det för att skapa en lösning på det hopplösa problemet med barnens byxor som gick sönder på löpande band. Ett irritationsmomentet som kostade tid, energi och pengar – samtidigt som jag såg en gyllene chans att göra något bra för miljön genom att ge alla familjer möjligheten att köpa väsentligt färre byxor till sina barn.

Med båda dessa mål avbockade är nu nästa steg att ge OSSOAMI möjlighet att ta ytterligare hållbarhetskliv och bli ännu bättre på det vi redan är bra på idag. För att lyckas med det behöver vi slå oss ihop med likasinnade och hjälpas åt. Som vi brukar säga: Tillsammans är vi starkare, tuffare, skönare och roligare!

Så varför Gneis?

Gneis är ett genuint svenskt varumärke med nästan identisk värdegrund som vår. De brinner verkligen för barnen och miljön. De skapar produkter som tillåter barn att vara barn och producerar dem på ett sätt som bidrar till att minska överkonsumtionen i världen. Dessutom använder Gneis – precis som vi – Cordura® som ett av sina basmaterial.

Tillsammans kommer vi att kunna utvecklas, bredda oss och vässa våra respektive koncept till nästa nivå. Min absoluta tro och förhoppning är att du här kommer att hitta de hållbaraste, mest prisvärda och komfortabla basplaggen till ditt barn.

Hur handlar jag?

Fr o m mitten på juni kommer du att kunna handla OSSOAMIs slitstarka barnbyxor här på gneis.se. Om du tidigare var prenumerant på OSSOAMIs nyhetsbrev kommer du att få ett mail från gneis.se så fort alla plagg är på plats. 

Bästa hälsningar och varmt välkommen till Gneis,  
Linda Sjölund – Grundare av OSSOAMI

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo